Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Початок опалювального сезону обговорили на селекторній нараді з Міністерством громад і територій

    Участь у заході, який відбувся 8 жовтня, взяли заступники голови ХОДА Михайло Черняк і Михайло Харнам.
       
        Онлайн-захід для представників областей пройшов під головуванням Міністра розвитку громад і територій України Олексія Чернишова. Також у нараді взяли участь керівники структурних підрозділів ХОДА, очільники РДА та голови міст обласного значення.
       
        На початку зустрічі обговорили підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2021/2022 років. Окрему увагу присвятили питанню укладання договорів на постачання природного газу між НАК «Нафтогаз» і бюджетними установами.
       
        Михайло Черняк нагадав про меморандум між НАК «Нафтогаз України», Асоціацією міст України та Палатою місцевих влад Конгресу, який гарантує, що до кінця опалювального сезону тарифи на тепло та гарячу воду для населення не зростатимуть.
       
        «Нагадаю, що згідно з Меморандумом, до кінця опалювального сезону тарифи на тепло та гарячу воду не зростатимуть. Ціна газу становитиме 7,4 грн за 1 куб. м для населення та 13,6 грн за 1 куб. м для бюджетних установ», - наголосив Михайло Черняк.
       
        Під час обговорення учасники зустрічі змогли уточнити механізм укладання договорів на постачання природного газу, адже це безпосередньо вплине на стабільний початок опалювального сезону.
       
        «Ми маємо продовжувати тримати на контролі питання щодо опалювального сезону. Адже вже з 15 жовтня він стартує в Україні. Ми зробимо все, аби вчасно розпочати постачання тепла в заклади і будинки області», - наголосив Михайло Черняк.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання