Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Наполегливо рекомендуємо всім жителям Харківщини захистити себе – Михайло Черняк

    Про це 13 жовтня під час брифінгу заявив заступник голови ХОДА Михайло Черняк.
       
        Він також зазначив, що приблизно 20% дорослого населення регіону отримали дві дози щеплення й фактично завершили вакцинальну кампанію. Усього ж на території області кількість щеплень, які було зроблено, наближається до мільйона. Враховуючи вакцинованих і першою, й обома дозами, щеплення на Харківщині отримали вже 563 943 осіб.
       
        Також Михайло Черняк зауважив, що на Харківщині в наявності вакцини всіх виробників, які використовуються в Україні.
       
        «Закликаємо й наполегливо рекомендуємо всім людям захистити себе. В першу чергу - дотримуватися всіх карантинних обмежень: маскового режиму, уникати скупчення людей і, безумовно, поки є час і можливість – вакцинуватися, - сказав заступник голови ХОДА. - Ми сподіваємося, що шкільні канікули, початок яких буде перенесено на 18 жовтня, а також офіційні вихідні дні, дадуть нам час та можливість розірвати соціальні комунікації та, відповідно, уповільнити розповсюдження захворюваності».
       
        Також Михайло Черняк надав дані щодо вакцинованих громадян, які були госпіталізовані до лікарень. Таких нараховується 167 осіб (п’ятеро перебуває в реанімаціях) із 3289, тобто 5%.
       
        «Ще раз наголошую, що вакцинація є єдиним дієвим заходом, який дає можливість уникнути важкого перебігу хвороби», - говорить Михайло Черняк.
       
       
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання