Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині до вакцинації проти COVID-19 долучається все більше приватних клінік - Хаустов

    Новий центр масової вакцинації в Харкові працює на вул. Гуданова, 5/7. Це приміщення «Real Clinic». Щепитися від коронавірусу тут можна з 9:00 до 18:00 у будні.
       
        Про це під час брифінгу повідомив директор Департаменту охорони здоров’я ХОДА Максим Хаустов. За його словами, всі співробітники цього центру масової вакцинації пройшли навчання, отримали відповідні сертифікати й активно долучилися до вакцинальної кампанії.
       
        «Фахівці клініки працювали мобільними бригадами на виїзді, тепер починають працювати у себе в клініці. У цілому мене тішить, що до вакцинальної кампанії на Харківщині залучається все більше приватних клінік. Це центр міста. Будь ласка, запрошую усіх, хто поруч, кому зручно, поки що тут черг немає», - поділився Максим Хаустов.
       
        За даними директора багатопрофільного медичного закладу «Real Clinic» Валерія Пугачова, в центрі масової вакцинації наявні три вакцини: Comirnaty/Pfizer, CoronaVac, AstraZeneca, перебоїв із їхнім постачанням немає.
       
        «На сьогодні в нас готові працювати 2 бригади, хоча великого напливу немає. У нас щепилися приблизно 500 осіб, ускладнень ні в кого не було», - відзначив Валерій Пугачов.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання