Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Де заборонено рибалити: онлайн-карта зимувальних ям Харківщини

    З 1 листопада 2021 року в більшості українських водойм, зокрема в Харківській області, розпочинається осінньо-зимова заборона на вилов водних біоресурсів у зимувальних ямах.
       
        Рибоохоронні патрулі Держрибагентства створили інтерактивні онлайн-карти з переліком зимувальних ям та їх географічними координатами. Крім того, на картах також можна ознайомитись із зонами, забороненими для рибальства протягом усього року.
       
        Інтерактивну онлайн-карту Харківщини можна переглянути за посиланням.
       
        Інформація, нанесена на карти, регламентується наказами відповідних територіальних управлінь Держрибагентства, Правилами промислового рибальства та Правилами любительського і спортивного рибальства.
       
        «Для нас було важливо відобразити інформацію у максимально зручному та зрозумілому форматі для рибалок. Щоб перебуваючи безпосередньо на водоймі, громадянин міг відкрити карту та зрозуміти, в забороненій чи дозволеній зоні для рибальства він знаходиться, де починаються та закінчуються межі заборонених ділянок», – зазначає т.в.о. Голови Держрибагентства Андрій Забуга.
       
        За порушення правил рибальства на зимувальних ямах передбачено покарання від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання