Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ще одна лікарня «Укрзалізниці» прийматиме хворих на COVID-19

    Загалом у Харківській області пацієнтів із коронавірусом лікують у 24 медичних закладах.
       
        Про це під час брифінгу 2 листопада повідомив заступник голови Харківської ОДА Михайло Черняк.
       
        За його словами, в Харківській клінічній лікарні на залізничному транспорті №1 філії «Центр охорони здоров’я» «Укрзалізниці» вже змонтували кисневу ємність. Найближчим часом цей заклад працюватиме в штатному режимі.
       
        «Ми досягли домовленості з «Укрзалізницею» для того, щоб цю лікарню включити до роботи з ковід. Вона є дуже важливою для нас, як і філія №2, яка вже працює, тому що вони розташовані на території міста Харкова. Саме на території обласного центру зі зрозумілих причин є найбільша напруга та навантаженість на медзаклади», - зазначив Михайло Черняк.
       
        Усього в лікарнях області на сьогодні використовується 5067 ліжок для хворих COVID-19, з них зайнято 3760. Кількість ліжок із централізованою подачею кисню становить 2889, з яких 1733 на сьогодні зайнято пацієнтами – близько 60%.
       
        «Система важко, напружено, але справляється з тим потоком хворих, які йдуть на госпіталізацію. Безумовно, в цю хвилю зросла і роль, і функція, і навантаженість первинної ланки. Багато людей сьогодні лікуються амбулаторно, в домашніх умовах», - сказав заступник голови ХОДА.
       
        Він також повідомив, що в рамках карантинних обмежень «помаранчевого» рівня обласною комісією ТЕБ та НС було вирішено продовжити ще на тиждень канікули у школах Харкова та більшості громад області. Деякі заклади освіти працюють у дистанційному режимі, зокрема, це стосується більшості університетів регіону.
       
        «Усе це, я переконаний, дає нам можливість ситуацію залишати напруженою, але контрольованою. У нас немає таких сплесків захворювання, як ми спостерігаємо по інших областях», - наголосив Михайло Черняк.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання