Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Засідання колегії РДА від 27.07.11

    27 липня відбулося спільне засідання колегії районної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу району. Питання, винесені на засідання:
    1. Про підсумки соціально-економічного розвитку району за I півріччя 2011 року.
    2. Про виконання плану заходів щодо попередження корупції за I півріччя 2011 року.
    3. Про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації та виконкомів місцевих рад району в I півріччі 2011 року.
    4. Про роботу районної державної адміністрації щодо стабілізації і розвитку галузі тваринництва в сільськогосподарських підприємствах і господарствах населення.

    Підводячи підсумки соціально-економічного розвитку господарського комплексу району за І півріччя 2011 року, начальник управління економіки райдержадміністрації Телешенко І.П. зазначила, що в цілому галузі економіки та соціально-гуманітарної сфери працювали стабільно і прогнозовано. Більшість промислових підприємств району наростили обсяги реалізації продукції, сільгосппідприємства розпочали збирання ранніх зернових культур, підприємства житлово-комунального господарства проводять комплекс заходів по підготовці до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012 років. В усіх освітніх закладах району завершуються поточні, а в окремих і капітальні ремонти і з 1 по 10 серпня відбудеться огляд-конкурс із їх підготовки до нового навчального року.

    Разом з тим, є ряд проблем, які суттєво впливають на показники життєдіяльності району. Перш за все, це незабезпеченість бюджету району до кінця року, яка складає понад 10 млн.грн. Не вдалося ліквідувати заборгованість з оплати праці, податковий борг та недоїмку по платежах до Пенсійного фонду України тощо.

    Як зауважила Ірина Петрівна, головне завдання на поточний рік забезпечити виконання показників Програми економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2011 рік, затверджених рішенням районної ради від 24.02.2011 (V сесія VІ скликання). Для цього в межах повноважень:сприяти покращенню розвитку сфери матеріального виробництва; вжити всіх заходів по наповненню доходної частини бюджету; підвищити ефективність використання земельного фонду району, дотримання оптимального співвідношення культур у сівозмінах; сприяти підвищенню рівня середньої заробітної плати в усіх галузях економіки району; вжити заходів щодо зменшення заборгованості з оплати праці, ліквідації податкового боргу, скороченню недоїмки по платежах до Пенсійного фонду України тощо.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання