Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робоча зустріч з вивільнюваними

    16 листопада начальником відділу активної підтримки безробітних Оленою ФІЛІПОВОЮ, заступником начальника відділу взаємодії з роботодавцями Іриною ЖЕЛЯСКОВОЮ, провідним юрисконсультом Ольгою НОСЕНКО Богодухівської районної філії ХОЦЗ проведена зустріч із колективом ДП "ГУТЯНСЬКИЙ ЛІСГОСП" з метою надання комплексу спеціальних послуг в ситуації запланованого масового вивільнення працівників.
       
        Олена ФІЛІПОВА розповіла працівникам, які потрапили під скорочення, про стан ринку праці в регіоні, соціальні послуги, які вони отримають у разі звернення до центру зайнятості, види та умови отримання матеріального забезпечення на випадок безробіття. А для осіб старше 45 років – отримання ваучера на опанування нової професії чи підвищення кваліфікації за сприяння служби зайнятості, можливість пройти професійне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації.
       
        Олена ФІЛІПОВА презентувала послуги служби зайнятості, детально зупинившись на електронних сервісах («Електронна черга», яка доступна громадянам на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua) та ін. Розповіла про джерела пошуку вакансій, якими можуть скористатися вивільнювані працівники. Розповіла про написання резюме. Поінформувала про всі тонкощі цього документу, адже саме резюме являється візитною карткою людини, яка шукає роботу.
       
        Ірина ЖЕЛЯСКОВА ндала інформацію про стан ринку праці в районі та у Харківській області загалом, повідомила про наявні актуальні вакансії, про різні джерела, де можна отримати інформацію про роботу, та ознайомила присутніх із заходами, спрямованими на подальше працевлаштування вивільнюваних осіб, акцентувала увагу на послугах, які надає служба зайнятості, і вакансіях, що можуть бути запропоновані вивільнюваним працівникам на місцевому ринку праці та у інших населених пунктах України.
       
        Джерело інформації:
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання