Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Черняк: На Харківщині – суттєве зменшення кількості госпіталізацій із COVID-19

    За минулу добу бригади «швидкої» доставили до лікарень 122 пацієнти з коронавірусом. У попередні тижні цей показник сягав 200-400 госпіталізацій.
       
        Про це повідомив на брифінгу 18 листопада заступник голови Харківської ОДА Михайло Черняк.
       
        «На території Харківської області ми бачимо поступове зниження як кількості захворілих, так і викликів «швидкої», госпіталізацій по «швидкій». Бачимо по показниках, що зменшується навантаження на госпітальну базу. Це свідчить про певні обережно оптимістичні ознаки, що поступово зменшується напруга навколо ковід», - сказав заступник голови ХОДА.
       
        Попри стабілізацію ситуації з захворюваністю, в Харківській області продовжують підсилювати госпітальну базу. Йдеться про збільшення кількості кисневих точок, трас і місць у лікарнях.
       
        «Пройшли відповідні комісії обласної ради для того, щоб підсилити ці моменти за рахунок державної субвенції, яку розподілили між лікарнями, що використовуються в ковіді. Це і ємності, це і кисневі траси. У тому числі плануємо підсили ще одну з лікарень, яка має отримати станцію автономного забезпечення киснем, - повідомив Михайло Черняк. - Навіть якщо зараз хвиля буде йти на спад, ми все одно розуміємо, що це не остання хвиля, яка може бути. Тому продовжуємо працювати».
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання