Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпочато підготовку до відзначення 20 річниці Незалежності України

    Відповідно до Указу Президента України Віктора Януковича від 01.11.2010 року №990/2010 «Про відзначення 20-ї річниці незалежності України», Указу Президента України від 23.08.2004 року №987/2004 «Про День Державного Прапора України», з метою гідного відзначення державного свята, консолідації суспільства в ім’я процвітання держави, виховання у громадян почуття патріотизму та гордості за свою державу, розпорядженням голови районної державної адміністрації від 05.04.2011 року №124 «Про відзначення в районі 20-ї річниці незалежності України» та Дня Державного Прапора України утворено Організаційний комітет з підготовки та відзначення в районі цих державних свят, затверджено його персональний склад та відповідні заходи.

    Днями відбулося чергове засідання Організаційного комітету, під головуванням голови райдержадміністрації Коновалова Л.С., в ході якого були розглянуті питання щодо здійснення додаткових заходів щодо благоустрою населених пунктів, упорядкування об’єктів культурної спадщини, пам’ятників та місць поховання воїнів, полеглих за її свободу та відзначення цих державних свят у районі. В ході роботи заступник голови райдержадміністрації Зирянова В.В. познайомила присутніх з Робочим планом підготовки та проведення урочистої церемонії підняття Державного Прапора України та урочистої церемонії з нагоди відзначення 20-ї річниці незалежності. Зокрема, було зазначено, що 23 серпня біля погруддя Т.Г.Шевченку відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України та закладка калинової алеї Незалежності, а в районному будинку культури заходи будуть продовжені урочистими зборами та святковим концертом. 24 серпня, саме в День відзначення Дня незалежності, на центральній площі міста відбудуться святкові заходи «Тобі, незалежна Батьківщино!» за участю місцевих рад району, які представлять на своїх експозиціях «Селянське подвір’я» вироби майстрів своєї громади, дари городу та саду, квіткові композиції на тему «Моя Україна, як красна калина, хлібами й піснями багата». Також перед мешканцями району виступлять кращі аматорські колективи, будуть працювати розважальні атракціони, на стадіоні «Колос» відбудуться спортивні змагання, а в міському парку біля дитячого майданчика - ігрова розважальна програма для дітей.

    Слід зазначити, що у населених пунктах району також відбудуться урочисті зібрання за участю представників органів місцевого самоврядування, політичних, громадських та релігійних організацій. Будуть проведені виставки робіт майстрів народної творчості, художників, у бібліотеках - книжкові виставки. Звісно ж, будуть проведені святкові концерти, спортивно-масові заходи, феєрверки.

    Але напередодні свята, як було наголошено на засіданні головою райдержадмінітсрації, необхідно вжити додаткових заходів щодо благоустрою населених пунктів, упорядкувати об'єкти культурної спадщини.

    Також намічено провести ряд заходів щодо підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання