Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У присутності Володимира Зеленського Україна та Airbus підписали меморандум про співпрацю

    У присутності Президента Володимира Зеленського було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством інфраструктури України та Airbus щодо національного авіаперевізника.
       
        Документ підписали міністр інфраструктури Олександр Кубраков та віце-президент Airbus у Європі та Центральній Азії Кімон Сотіропулос під час форуму «Велике будівництво: авіація та туризм».
       
        Меморандум закріплює спільну мету України та Франції – розвиток та співпраця у сфері авіації.
       
        Документ визначає алгоритм подальшого співробітництва держав у межах створення національного авіаперевізника, включаючи, але не обмежуючись придбанням ним повітряних суден.
       
        «Це такий перший крок, коли ми можемо почати співпрацювати як два рівноправних партнери», – зазначив Олександр Кубраков.
       
        Віце-президент Airbus у Європі та Центральній Азії Кімон Сотіропулос ухвалив рішення українського уряду щодо створення національного авіаперевізника.
       
        «Ми бачимо, що в Україні – країні, яка має надзвичайно великий потенціал для туризму, для бізнесу й будь-яких нових можливостей, є великий потенціал для створення нового перевізника», – сказав він.
       
        Кімон Сотіропулос зауважив, що створення національного авіаційного перевізника України відбудеться «з нуля», тож можна буде одразу інвестувати у досконаліші технології, у кращий авіаційний флот, який залишатиме менше вуглецевого сліду, споживатиме менше палива, а отже – буде більш дружнім до довкілля.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання