Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Громадам Харківщини передали нові шкільні автобуси

    Загалом придбали 21 автобус для опорних шкіл області, а також для закладів, які було реформовано у 2021 році.
       
        Як повідомила директорка Департаменту науки і освіти ХОДА Анжеліка Крутова, шкільні автобуси придбали на умовах співфінансування: коштом державної субвенції та територіальних громад.
       
        «Громади надали співфінансування від 10% до 30%. І за ці спільні кошти було придбано 21 шкільний автобус. Сьогодні вони поїхали по громадах і найближчим часом уже стануть на маршрут», - розповіла Анжеліка Крутова.
       
        Сертифікати на автобуси та ключі від них представникам громад передали голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко і Народний депутат України Євген Пивоваров.
       
        Так, нові шкільні автобуси отримали Пісочинська, Новопокровська, Малинівська, Нововодолазька, Первомайська, Валківська, Барвінківська, Дворічанська, Петропавлівська, Старовірівська, Лозівська, Липецька, Вовчанська, Зміївська, Борівська, Оскільська, Богодухівська, Кегичівська, Краснокутська, Шевченківська та Кіндрашівська територіальні громади.
       
        Зокрема, голова Новопокровської селищної ради Олена Слабінська розповіла, що в її громаді шкільний автобус робить 3 рейси на день s загалом перевозить більш ніж 300 дітей. Транспорт, який раніше підвозив школярів, уже застарів.
       
        «Наша громада налічує 10 населених пунктів, у нас велика територія і автобус нам був дуже потрібен для підвозу дітей в опорний заклад Новопокровський ліцей. Дуже вдячні обласній владі, державі. На умовах мінімального співфінансування дітки Новопокровської громади матимуть новий автобус», - сказала Олена Слабінська.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання