Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У вакцинації від COVID-19 ніхто не буде зупинятися – Кирило Тимошенко

    Заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко ознайомився з роботою центру масової вакцинації в Харкові.
       
        Під час робочої поїздки до Харківської області заступник Керівника Офісу Президента України відвідав центр вакцинації в ТРЦ «Нікольський» у Харкові.
       
        «І я, і Прем’єр-міністр, і міністр розвитку громад і територій - ми за останній місяць проїхали практично всі регіони. І найперше, куди ми їдемо, - це саме центри масової вакцинації, - відзначив Кирило Тимошенко. - Щоб розуміти, чи є якісь проблеми, як збільшити темпи вакцинації. Ми кожного дня відслідковуємо та бачимо кожну окрему область: скільки зробили щеплень. У кожній області є доведений свій план щодо вакцинації, й вони повинні виконувати ці плани у співпраці з очільниками міст і місцевою владою».
       
        Заступник Керівника Офісу Президента України наголосив, що нові карантинні обмеження, які розпочали діяти з 6 грудня, в першу чергу спрямовані на захист населення від COVID-19.
       
        «Звісно, ми сподіваємося, що темпи вакцинації збільшаться, але це не тільки для збільшення вакцинації. По-перше - це для захисту населення взагалі від ковіду», - підкреслив Кирило Тимошенко.
       
        Він відзначив, що наразі в Україні зроблено більше 20 млн щеплень, 13 млн людей вакциновані однією дозою, а 11 млн – двома. До кінця року в країні розраховують дійти до показника 30 млн щеплень.
       
        «Ніхто не буде зупинятися. Ми зараз розробляємо плани разом з Міністерством охорони здоров’я та очільниками областей щодо вакцинації й у святкові дні. Щоб усі центри вакцинації працювали, й люди мали змогу прийти та провакцинуватися, - сказав заступник Керівника ОП. – А вже через декілька місяців ми дійдемо до бустерної вакцинації».
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання