Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розблокування проїзду дорогами Харківщини поставлено на безпосередній контроль – Олег Синєгубов

    Голова ХОДА заслухав доповідь ДСНС і дорожників щодо ліквідації наслідків негоди в Харківській області.
       
        Як повідомив керівник облдержадміністрації під час апаратної наради, станом на ранок 29 грудня в області не було знеструмлених населених пунктів. Проте залишався обмежений проїзд кількома селами регіону.
       
        «По деяким населеним пунктам у нас обмежений поки що проїзд, але найближчим часом він буде розблокований – про це наголосили відповідальні керівники за напрямками і це питання ми поставили на безпосередній контроль», – зауважив Олег Синєгубов.
       
        Так, за даними начальника ГУ ДСНС у Харківській області Олександра Волобуєва, на 8 ранку 29 грудня був унеможливлений проїзд до сіл Юрченкове, Плетенівка Чугуївського району; Шевченкове, Мостове, Великі Хутори Куп'янського району; Хутори, Черняки, Михайлівка, Олександрівка Харківського району. На цих дорогах працювала спеціальна техніка.
       
        «За добу на території Харківської області випало опадів від 6 по 24 мм, висота снігового покрову – приблизно 22 см. Задіяно 222 одиниці техніки, 306 осіб», – доповів Олександр Волобуєв.
       
        Також він повідомив, що за минулу добу силами ДСНС і дорожніх служб вилучено з заметів 34 автомобілі. У підрозділах надзвичайників введено техніку підвищеної прохідності, особовий склад гарнізону переведено у посилений варіант несення служби.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання