Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У 2022 році в межах «Великого будівництва» в області планують реалізувати 22 проєкти

    Про це під час апаратної наради 29 грудня заявив директор Департаменту капітального будівництва ХОДА Сергій Жуков.
       
        «Наразі заплановано та сформовано перелік із 22 проєктів на 2022 рік. Серед них – 5 закладів освіти: Малоданилівський ліцей, Лизогубівська ЗОШ, Тимченківська ЗОШ, Первомайський ліцей і Борівська ЗОШ. Також 6 закладів дошкільної освіти: перехідний об’єкт – дитсадок «Теремок» у Пісочині, Дворічанський ДНЗ №1 «Колосок», дитсадок у Мерефі, Куп’янський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №2 «Орлятко», Валківський ясла-садок «Веселка» та садочок у місті Вовчанськ», – розповів Сергій Жуков.
       
        Також він додав, що у 2022-му реконструюють та збудують 7 спортзакладів: басейн і стадіон у Пісочині, спорткомплекс «Вимпел» у Балаклії з добудовою зали боксу, ФОКи у Пересічному та Люботині, стадіони в Новій Водолазі та Циркунах.
       
        Окрім цього, заплановано продовження будівництва 4 закладів охорони здоров’я: перша та друга черга онкоцентру, капремонт обласної травматологічної лікарні та реконструкція дитячої обласної лікарні №1, які також належать до перехідних об’єктів.
       
        «Нині по 22 проєктам затверджено проєктно-кошторисну документацію і проведено 15 тендерних процедур, з яких 12 завершено та укладено договори підряду на виконання робіт. Останні 7 процедур перебувають на контролі. Уже на початку 2022 року останні експертизи і тендерні процедури будуть проведені», – сказав Сергій Жуков.
       
        Директор Департаменту капітального будівництва ХОДА наголосив, що у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» у 2021 році на Харківщині збудували та відремонтували 3 заклади освіти, 5 закладів охорони здоров’я, 2 заклади культури, 2 ФОКи та 1 басейн. З них 6 об’єктів стали перехідними на 2022 рік.
       
        «У межах Програми Президента «Велике будівництво» в установлені терміни завершено виконання робіт вже на 6 об’єктах: реставрація та облаштування оглядового майданчика Держпрому, капітальний ремонт дитячого садка №2 у Змієві, капітальний ремонт фасаду Ізюмської школи №2, капітальний ремонт будівлі Лозівського міського Палацу культури, реконструкція комплексу будівель Близнюківської ЦРЛ, реконструкція басейну в Балаклії – перший пусковий комплекс. Також планувалося завершення будівництва ФОКу в Чугуєві, однак фактично виконання робіт буде завершено тільки в першій декаді лютого 2022 року», – зазначив директор Департаменту капітального будівництва ХОДА.
       
        До того ж у 2021 році в межах «Великого будівництва» відкрили після капремонту і реконструкції 14 приймальних відділень.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання