Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    При ХОДА буде створено Координаційну раду з безпеки дорожнього руху

    Про основні напрями реалізації регіональної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території Харківщини говорили під час апаратної наради 10 січня під керуванням голови ХОДА Олега Синєгубова.
       
        Дія Програми передбачена на 2022 – 2023 роки, її основною метою є усунення ризиків виникнення аварійних ситуацій на автомобільних дорогах Харківської області.
       
        Заслухавши доповіді керівників відповідних підрозділів облдержадміністрації, представників дорожніх служб та патрульної поліції, Олег Синєгубов наголосив на підготовці відповідної аналітичної бази, без якої не можливе повноцінне фінансування Програми.
       
        Для координації роботи різних служб та структурних підрозділів облдержадміністрації буде створено відповідну координаційну раду. Саме спільна співпраця дозволить виявити місця аварійності, зібрати статистику та відпрацювати плани з усунення проблемних питань.
       
        «Дуже важливо спільно працювати над цією аналітикою, щоб ми могли додати ще більше акцентів до нашої Програми та передбачити необхідне фінансування. Наприклад, на придбання камер автоматичної фіксації дорожнього руху», - сказав Олег Синєгубов.
       
        Він також наголосив, що зі зміною чинної нормативно-правової бази можливе надходження частини штрафів від порушень саме до місцевих бюджетів.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання