Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зроби вибір – обери для себе професію!

    Щороку тисячі випускників та їх батьків зустрічаються з проблемою вибору майбутньої професії. Постає питання: обрати навчання в престижному вузі, піти батьківською стежкою чи таки обрати ту професію, яка ближча до душі? І якщо з першими двома варіантами все зрозуміло, то що робити, коли складно зрозуміти, яка професія найбільш до вподоби? Саме для цього завітала до Комунального закладу «Крисинський ліцей» Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Олена ФІЛІПОВА.
       
        Головна мета зустрічі - це допомогти дітям зорієнтуватись у світі сучасних професій, для вибору роботи з урахуванням їх психологічних та особистих якостей.
       
        Олена Володимирівна ознайомила учнів 8-11 класів з інформацією та вправами, в результаті яких школярі отримують:
       
        • стимулювання інтересу до самостійного вибору майбутньої професії на основі індивідуальних властивостей, схильностей, здібностей та вимог до сучасного ринку праці; оволодіння інструментами для свідомого і відповідального вибору професійної діяльності у житті;
       
        • розвиток рівнів усвідомлення учнями «Я-образ» і «Я-образ майбутньої професії», тобто визначення того, ким себе бачить підліток;
       
        • обґрунтований вибір профільних напрямів знань, необхідних для вибору майбутньої професії.
       
        «Зараз у вас є можливість зробити вибір, який вплине на вашу кар’єру та професійний розвиток», - підкреслила Олена ФІЛІПОВА.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання