Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині готують проєкт глобальної реконструкції обласної дитячої лікарні

    Якщо проєкт буде погоджено, роботи проходитимуть у межах Програми Президента «Велике будівництво», яка в 2022 році орієнтована, зокрема, на відновлення всіх обласних лікарень.
       
        Про це повідомив голова Харківської облдержадміністрації Олег Синєгубов. Під час робочого візиту до обласної дитячої клінічної лікарні він оглянув ремонтні роботи, які наразі завершують коштом Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Також керівник ХОДА ознайомився з планом майбутньої глобальної реконструкції закладу в межах «Великого будівництва».
       
        «Мова не про ремонти йде, мова про глобальну реконструкцію для того, щоб ми на виході отримали сучасну із новітніми технологіями, з новими операційними, з новим медичним обладнанням лікарню, яка зможе надавати дітям найвищу якість медичних послуг», - зазначив Олег Синєгубов.
       
        Зараз проєкт реконструкції перебуває на стадії погодження. Попередньо загальний кошторис складає 1 млрд 800 млн грн, а площа робіт – близько 16,5 тис. кв м. Тут, зокрема, планується зробити нове онкогематологічне відділення, баклабораторію, медичну клінінгову службу, готель, реконструювати всі інженерні мережі, оновити корпус поліклініки і головний корпус, зробити операційний блок для новонароджених дітей, збудувати двоконтурну котельню, паркінг для автомобілів і вертолітний майданчик.
       
        «Президент поставив чітке завдання: в кожній із областей мають з'явитися дві абсолютно нові лікарні – медичні центри – для дорослих і дітей. І ця лікарня, звичайно, у нас у пріоритеті», - сказав Олег Синєгубов.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання