Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У ХОДА обговорили виконання робіт на об’єктах Президентської Програми «Велике будівництво»

    19 січня відбулося засідання робочої групи з проведення перевірки виконання у 2020 – 2022 роках будівельних робіт у межах Програми Президента України «Велике будівництво».
       
        Засідання проходило під керівництвом заступника голови ХОДА Михайла Харнама. Також на зустрічі були присутні представники профільних департаментів ХОДА, підрядних організацій та проєктувальників.
       
        Зокрема, розглянули хід робіт в онкоцентрі та обласній дитячій клінічній лікарні №1 у Харкові.
       
        «Ми зібралися для обговорення розпорядження голови ХОДА Олега Синєгубова про утворення робочої групи з проведення аналізу виконання у 2020 – 2022 роках будівельних робіт у межах Програми Президента України «Велике будівництво». Наразі потрібно розглянути питання щодо термінів виконання робіт у онкоцентрі, з’ясувати, чому виникла така затримка», - розповів Михайло Харнам.
       
        За даними генпідрядної організації «РОМБ+», затримка у будівництві онкоцентру виникла через зрив термінів поставки залізобетонних виробів каркасу.
       
        «Ведення цієї господарчої діяльності – це зона відповідальності генпідрядної організації. Вони мали завчасно прорахувати все перш ніж погоджуватися на ті терміни, які були зазначені в проєктно-кошторисній документації», – сказав директор Департаменту капітального будівництва ХОДА Сергій Жуков.
       
        Також він зазначив, що наразі всі роботи в обласній дитячій клінічній лікарні №1 йдуть згідно з графіком.
       
        «Згідно з проєктно-кошторисною документацією передбачалися наступні роботи: утеплення фасадів головного та грудного корпусів, оздоблювальні роботи фізіотерапевтичного та хірургічного відділення головного корпусу, ремонт покрівлі приймального відділення, ремонт наявних вхідних груп, влаштування нового ґанку, покрівлі, наземного переходу та частини грудного корпусу. Наразі ступінь будівельної готовності становить 90%. Усі кошти використані в повному обсязі згідно з діючим законодавством», – наголосив Сергій Жуков.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Березень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    26272829123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання