Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ситуація на Харківщині стабільна та контрольована, – Олег Синєгубов

    Про це заявив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов під час апаратної наради, посилаючись на доповіді керівників силових структур Харківщини, які відповідають за оборону та безпеку в області.
       
        Керівники обласних підрозділів Служби безпеки України, Нацполіції, прикордонної служби, ДСНС, територіальної оборони, Національної гвардії України наголосили на цілодобовій готовності, постійному моніторингу та чіткому відпрацюванні особовим складом усіх можливих сценаріїв.
       
        «Жителі Харківщини повинні бути поінформованими, захищеними та розуміти, що вони живуть у державі, що гарантує безпеку. Тому треба активізувати й інформаційну роботу, спільно не лише посилювати обороноздатність країни, а й протистояти інформаційній війні», – наголосив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.
       
        Начальник Управління Служби безпеки України в Харківській області Роман Дудін наголосив, що силовий блок Харківщини готовий до виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій. Зі свого боку командир 4-го прикордонного загону Державної прикордонної служби Олег Ковальчук запевнив, що прикордонники Харківщини не спостерігають активності на кордоні з сусідньою державою.
       
        За словами голови Харківської ОДА Олега Синєгубова, згідно з Законом «Про основи національного спротиву» за чітко визначеним планом в області формуються підрозділи тероборони.
       
        Також проводяться планові заходи обласної адміністрації, зокрема фінансування програм, які спрямовані на підвищення обороноздатності країни.
       
        «На наступну сесію обласної ради винесемо питання щодо фінансування програм, які спрямовані на зміцненні територіальної оборони. Наголошую, що це планові заходи обласної адміністрації», – сказав голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання