Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Унікальна можливість набути професію «швачка»

    Харківська область, як одна з трьох в Україні, нарівні з Київською та Дніпропетровською, бере участь у реалізації проєкту «Підтримка економічного розвитку жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні» (SEW Ukraine).
       
        Цей 5-річний (2020-2025р.р.) проєкт спрямований на підтримку вразливих, соціально незахищених та таких, що знаходяться в складних життєвих обставинах груп жінок, включаючи внутрішньо-переміщених осіб (ВПО), шляхом підтримки їх працевлаштування та розвитку підприємництва в секторі легкої промисловості.
       
        Проєкт SEW Ukraine впроваджується за фінансової підтримки Уряду Канади, що надається через Міністерство міжнародних справ Канади, у партнерстві з БО «Всеукраїнський благодійний фонд «ГОРЄНІЄ».
       
        На сьогодні розроблений навчальний курс з професії «швачка», який може безкоштовно пройти будь яка особа, яка відповідає критеріям цільової групи та зареєструвалась для участі у проєкті. Під час проходження навчання учасниця отримає знання щодо основних операцій з виготовлення одягу (в текстовому форматі та в форматі відео лекцій) та пройде відповідне тестування щодо рівня засвоєння знань. Після успішного фінального тестування особа буде запрошена на практичну частину навчання на високоякісному імпортному швейному обладнанні.
       
        Громадян, які виявили бажання навчатися, запрошуємо звертатися до Богодухівської районної філії ХОЦЗ за адресою: м. Богодухів, вул. Моргунова, 7, телефон для довідок (05758) 3-02-32.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання