Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З колегії районної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу району 28.03.2013

    28 березня відбулося засідання колегії районної державної адміністрації. Питання, винесені на засідання:

    У порядку контролю:

    1. Про хід виконання рішення колегії районної державної адміністрації від 27 лютого 2013 року «Про підсумки виконання бюджету району за 2012 рік та завдання на 2013 рік».

    Планові питання:

    2. Про стан готовності сільськогосподарських підприємств району до весняно-польових робіт.

    3. Про підсумки роботи промисловості району за 2012 рік та основні завдання на 2013 рік.

    4. Про стан дотримання соціальних гарантій у сфері оплати праці на підприємствах, в установах та організаціях району.

    5. Про забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти району.

    6. Звіт Богодухівського міського голови Олексенко Н.І. щодо здійснення виконавчим комітетом міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

    З питання щодо забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти району виступила заступник голови райдержадміністрації Сизоненко О.В. Зокрема, Оксана Володимирівна зазначила, що облаштування та утримання земельної ділянки навчальних закладів району певною мірою відповідають нормі. Обладнання та утримання основних приміщень навчальних закладів забезпечують оптимальні умови для організації навчально-виховного процесу, відпочинку та харчування дітей.

    На виконання плану заходів відділу освіти Богодухівської районної державної адміністрації щодо доведення матеріально-технічної бази навчальних закладів району до санітарно-гігієнічних вимог у 2012/2013 навчальному році навчальними закладами району було придбано кухонний посуд та інвентар, оновлено виробничі столи з гігієнічним покриттям, встановлено додаткові мийні ванни для миття столового та чайного посуду.

    Всі заклади освіти району мають належне освітлення, у разі необхідності протягом навчального року використовується штучне освітлення. Температура в приміщеннях навчальних закладів відповідає нормі.

    Навчальні заклади району забезпечуються питною водою. Приміщення закладів обладнані системами господарсько-питного водопостачання, каналізацією. У навчальних закладах району забезпечено постійну наявність запасу мийних та дезінфекційних засобів.

    Режим роботи навчальних закладів здійснюється відповідно нормативно-правових актів та за погодженням з санітарно-епідеміологічною службою. Організація харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах здійснюється у відповідності з інструкціями Міністерства охорони здоров’я України, затвердженими з чинним законодавством.

    Здійснюється постійний контроль за організацією харчування у навчальних закладах району. Ведеться моніторинг постачання продуктів харчування у навчальні та дошкільні навчальні заклади району, забезпечується виконання натуральних норм харчування.

    Всі працівники навчальних закладів району, у тому числі працівники харчоблоку, проходять обов’язкові медичні огляди у відповідності з діючим законодавством.

    Серед учасників навчально-виховного процесу у закладах освіти велику увагу приділяється формуванню здорової особистості дитини.

    За результатами засідання колегії районної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу району прийняті відповідні рішення.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання