Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Харкові урочисто підняли Державний Прапор України з нагоди відзначення Дня єднання

    Державний Прапор України підняли на флагштоці Сергіївського майдану.
       
        У заході взяв участь голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, а також керівництво обласної ради, Харківської міськради, представники державних установ і громадських об’єднань, представники національно культурних товариств, курсанти Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Біля флагштока хор ХНАТОБ/«Схід Opera» виконав Гімн України.
       
        «Такі заходи проходять по всій країні, у кожному районі та у кожній територіальній громаді. Будуть підняті прапори, ми відзначаємо державну символіку, як єдність нашої держави, – наголосив Олег Синєгубов. – Ми впевнені, ми переконані, що перемога буде за нами. Ми спокійні і не піддаємося на ті провокації, які зараз лунають із сусідньої держави. Ми віримо в себе, ми віримо в армію, в тих людей, які стоять поряд із нами».
       
        Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого 2022 року Днем єднання з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання