Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робоча поїздка до лісгоспу

    Анатолій Рисцов провів зустріч з працівниками Гутянського лісового господарства.
       
        Під час робочої поїздки до державного підприємства "Гутянське лісове господарств", начальник Богодухівської районної військової адміністрації разом із заступником зустрілися з новим керівником підприємства Віталієм Скляровим, який ознайомив Анатолія Васильовича з роботою лісгоспу та станом справ.
       
        " З метою ведення лісового господарства, охорони, захисту раціонального використання та відтворення лісів, наприкінці 1991 року було створено Державне підприємство "Гутянське лісове господарство" " - розповів Віталій Олексійович. - "Також лісове господарство займається охороною та відтворенням державного фонду мисливських угідь".
       
        Окрім того, Гутянсткий лісгосп вирощує багаторічні культури, займається лісозаготівлею та оптовою торгівлею деревиною й будівельними матеріалами.
       
        Державне підприємство займає площу 32105 Га. До його складу входять чотири лісництва: Гутянське, Шарівське, Володимирівське та Краснокутське.
       
        Керівники обговорили плани розвитку лісового господарства та туристичної сфери зокрема.
       
        Також Анатолій Рисцов зустрівся та поспілкувався з колективом ДП. Він подякував працівникам лісового господарства за сумлінну працю, турботу про природу та бажання позитивних змін й перетворень в діяльності на користь району на держави.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання