Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Окупанти продовжують обстрілювати громади області, у парках Харкова - мінна небезпека. Олег Синєгубов

    Голова Харківської ОВА розповів про ситуацію в регіоні на ранок 18 травня.
       
        Вночі снаряд російських окупантів пошкодив стіну житлового будинку в Київському районі Харкова. Рятувальники підрозділів обласного управління ДСНС ліквідували пожежу. Також пошкоджені 4 легкових автомобілі. Постраждалих немає.
       
        Протягом доби російські окупанти обстрілювали Печеніги, Чугуївського району. Поранений 73-річний чоловік, ушкодження легкі. Також поранений 42-річний чоловік у с.Циркуни.
       
        Вчора зранку окупанти інтенсивно обстріляли Мерефу, пошкоджені понад 30 будинків, високовольтна лінія, автомобілі громадян. Постраждалих немає.
       
        “Вкотре закликаю громадян бути обачними. Окрема небезпека – міни та нерозірвані снаряди. Закликаю харків'ян утриматися від прогулянок у Саржиному яру, де все ще є велика кількість нерозірваних боєприпасів та можуть бути встановлені ДРГ розтяжки. Зараз там працюють вибухотехніки”, - сказав Олег Синєгубов.
       
        Так само він закликав утримуватися від відвідин будь-яких лісових та паркових зон, узбіч доріг та місць, що перебували під обстрілами.
       
        На Харківському напрямку противник намагається утримати займані позиції. Агресор із артилерії обстрілює Циркуни, Руські Тишки, Черкаські Тишки та Питомник.
       
        “Наші Збройні Сили тримають наші позиції. Та не допускають просування російських військ. Віримо та підтримуємо ЗСУ!” - сказав голова Харківської ОВА.
       
        *Оновлено
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання