Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов розповів про ситуацію в області на ранок 6 червня

    Ворог продовжує терор мирного населення та обстрілює житлові райони Харкова й інших населених пунктів.
       
        Як зазначив голова Харківської ОВА, ворог намагався атакувати позиції наших військових на Ізюмщині, однак успіху не мав і змушений був відступити, зазнавши втрат. На північному та північно-східному напрямку окупанти зосередили увагу на обороні. Наші Збройні Сили намагаються просуватися вперед. Ворог відігрується на мирних харків'янах та посилює обстріли житлових районів.
       
        Так за минулу добу окупанти обстрілювали з РСЗО Салтівський та Слобідський райони Харкова, Харківський, Ізюмський, Лозівський та Чугуївський райони області. В Харкові є влучання в житловий будинок. Попередньо, ніхто не постраждав.
       
        В області пошкоджені житлові будинки, громадські будівлі, автомобілі, об‘єкти критичної інфраструктури. У м. Балаклія Ізюмського району 1 загиблий, 7 поранених. В Чугуєві – 1 загиблий, 1 поранений. В Харківському районі 1 загиблий в Черкаській Лозовій, 2 поранених в с. Слобожанське. Загалом в області протягом доби: 3 загиблих та 10 поранених.
       
        За словами голови Харківської ОВА, наразі в області продовжується робота з відновлення критичної інфраструктури та розмінування на території вже звільнених населених пунктів. Однак ворог заважає цьому наносячи вогневі удари.
       
        «Також працюємо над евакуаційними заходами. Вони просуваються вкрай важко, тому що ворог не погоджує жодних евакуаційних та гуманітарних коридорів», - зазначив Олег Синєгубов.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання