Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Російські окупанти несуть втрати від українських захисників та обстрілюють мирне населення області - Олег Синєгубов

    Голова Харківської ОВА розповів про ситуацію на Харківщині станом на 7 червня.
       
        Минулої доби ворог обстрілював з РСЗВ Київський та Слобідський райони Харкова та Харківський, Чугуївський, Богодухівський, Красноградський, Лозівський райони області.
       
        “У Харкові був обстріляний стадіон "Металіст" та інфраструктура Київського району. Вночі внаслідок влучання снаряду росіян сталася пожежа в приватному будинку в Київському районі. Рятувальники дістали з-під завалів 52-річного чоловіка. Він серйозно не постраждав. Поранення отримала 70-річна жінка”, - повідомив Олег Синєгубов.
       
        Загалом у Харкові поранення отримали 3 особи.
       
        В області під обстріли окупантів потрапляють житлові будинки, господарські об'єкти, критична інфраструктура. У м. Дергачі під удар потрапило приватне підприємство, сталася пожежа. В с. Слобожанське Красноградського району внаслідок обстрілу знищено більше 20 автомобілів. Через влучання боєприпасів в області горять ліси та трава.
       
        У м. Дергачі 1 людина загинула, 2 отримали поранення.У с. Чорноглазівка Богодухівського району 1 людина загинула. В Ізюмському районі – 1 поранений. У селі Уди Богодухівського району - 1 поранений.
       
        Загалом за добу в області 2 загиблих, 7 поранених.
       
        “На лінії зіткнення на Харківщині тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосереджений на обороні. Проводить дистанційне мінування місцевості. В районі Ізюма продовжуються спроби наступу в напрямку Довгеньке та Долина. Наші захисники тримають позиції та надають ворогу адекватну відсіч. Ворог несе великі втрати в живій силі та техніці”, - зазначив голова обласної військової адміністрації.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання