Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Харків відвідали німецькі політики

    Голова ХОВА Олег Синєгубов зустрівся з німецькими політиками, керівниками Центру ліберальної сучасності Марілуізою Бек і Ральфом Фюксе.
       
        Під час заходу обговорили необхідність збільшення підтримки України з боку Німеччини.
       
        Олег Синєгубов подякував за цей візит у час війни, за підтримку Харківщини та активну проукраїнську позицію в Німеччині.
       
        «Ситуація в області непроста, жоден день не минає без обстрілів російських окупантів. Тому важливо, щоб лідери думок, представники міжнародної спільноти бачили наживо та поширювали інформацію про всі ті злочини, які вчиняють загарбники», – сказав голова Харківської ОВА.
       
        Марілуізе Бек зазначила, що стежить за ситуацією в Україні з 2014 року. Політикиня наголосила, що війна вже триває 8 років і наразі вона лише отримала нову форму.
       
        «Найціннішу фразу, яку ми сьогодні почули тут: "Ми боремося не за територію, ми боремося за нашу свободу". Тож з нашого боку ми хочемо повернутися до Берліна з посилом, що зброя може захищати людей. А затримки з її постачанням коштують дуже дорого – життя громадян», – розповіла Марілуізе Бек.
       
        Зі словами підтримки звернувся до присутніх також і Ральф Фюкс. Зокрема, він загострив увагу на очікуваному візиті в Україну прем'єр-міністра Італії Маріо Драгі, канцлера Німеччини Олафа Шольца та президента Франції Еммануеля Макрона і назвав його вирішальним для майбутньої підтримки України.
       
        «Мене не покидає думка, що Європа втратила 8 років. 8 років невизначеної політики щодо російського уряду і його планів. Тепер ми бачимо, що в їхніх планах – знищення незалежності, суб’єктності України та її нації», – поділився враженнями німецький політик.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання