Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    За добу на Харківщині внаслідок російської агресії поранено 9 людей, серед них - 3 дітей. Олег Синєгубов

    Голова Харківської ОВА розповів про ситуацію в області станом на ранок 20 червня.
       
        Протягом минулої доби у Харкові ворог бив по околицях міста та по Холодногірському району. За попередньою інформацією, постраждалих немає.
       
        “Росіяни продовжують тероризувати мирне населення - ранок у місті також почався із ударів. Звертаюся до харків’ян: не ігноруйте сигнали тривоги! Перебувайте в укриттях!”, - сказав Олег Синєгубов.
       
        У м. Люботин ворог завдав ракетного удару по закладу освіти. Попередньо, постраждалих немає. У Богодухівському районі обстріляне с. Баранівка, пошкоджено приватний будинок.
       
        У Балаклії 2 людей поранені, в с. Іванівка Ізюмського району – 3, в тому числі діти 13 та 14 років. Обстрілів зазнав Чугуїв - 1 постраждалий. У Первомайському Лозівського району поранена дитина 13 років. У Шевченковому Куп'янського району - також 1 постраждалий.
       
        В Ізюмському районі досі триває ліквідація пожежі на нафтопереробному підприємстві, яке зазнало удару російських окупантів 18 червня.
       
        У с. Циркуни Харківського району місцевий чоловік 74 років підірвався на російській міні. Госпіталізований з пораненнями.
       
        “Вкотре закликаю усіх бути обачними - ворог підступно дистанційно мінує великі території далеко від лінії фронту. Не перебувайте без нагальної потреби в полях, на узбіччях доріг, не відвідуйте лісосмуги!” - зауважив голова ХОВА.
       
        На лінії зіткнення у Харківській області ворог переважно сконцентрований на обороні. Наші захисники надійно тримають свої позиції.
       
        “Неодноразово говорив, що ворог не полишає планів щодо Харкова, але ЗСУ готові до будь-якого сценарію з боку окупантів!” - підкреслив Олег Синєгубов.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання