Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вступ - 2022: розпочинається другий етап підтвердження участі в основній сесії мультипредметного тесту

    З 21 червня до 7 липня 2022 року потрібно вибрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, де зручніше буде складати тестування.
       
        Це необхідно зробити на інформаційній сторінці у спеціальній формі.
       
        Важливо! Якщо кількість вступників, які хочуть складати тестування в певному місті, перевищуватиме кількість робочих місць, що можуть створити організатори для проходження тестування, то після заповнення цих місць місто стане недоступним для вибору у випадному списку.
       
        Крім того, кількість робочих місць для учасників у закордонних тимчасових екзаменаційних центрах було створено з урахуванням даних першого етапу реєстрації, а також можливостей закордонних партнерів.
       
        Якщо маєте можливість визначитися з містом тестування, не відкладайте до останнього моменту, щоб не довелося вибирати з-поміж доступних міст через збільшення учасників у необхідному місті.
       
        Завантажити запрошення-перепустку можна буде тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ (після 12 липня). У перепустці буде зазначено дату, час і місце основної сесії.
       
        Вступникам, які з 20 травня до 7 червня підтвердили участь у НМТ і хотіли б скласти тестування в додаткову сесію, потрібно пропустити другий етап вибору місця проходження НМТ під час основної сесії, а підтвердити участь у додатковій сесії і протягом із 8ー18 липня вибрати із запропонованого переліку країну/місто, де бажають пройти тестування.
       
        Основна сесія НМТ проходитиме у 21 області України та м. Києві та містах 23 країн. У додаткову сесію учасники зможуть скласти тестування також у Фінляндії (місто Гельсінкі) й Люксембурзі (місто Люксембург), США (місто Нью-Йорк, штат Нью-Йорк, та місто Сакраменто, штат Каліфорнія), Словенії (місто Марібор), Німеччині (місто Берлін), Швейцарії (місто Берн).
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання