Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    23 червня – День державної служби

    Шановні державні службовці!
       
        Ветерани державної служби!
       
        Дозвольте щиро привітати Вас з Днем державної служби та побажати подальших творчих і професійних успіхів на благо нашої держави, українського народу!
       
        На державних службовців покладено відповідальне завдання - забезпечувати практичне виконання функцій та завдань держави задля людей. Кожен на своєму місці, Ви виступаєте ланкою, що поєднує владу і народ, формуєте ефективну систему державного управління, яка повинна стати мобільнішою та реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя народу.
       
        Бажаємо Вам і надалі щедро творити добро своєю повсякденною працею, безкорисливою допомогою людям, мудрою порадою, добрим словом і добрим ділом!
       
        Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.
       
        З особливим теплом хочеться подякувати за сумлінну та наполегливу працю ветеранам, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз перебувають на заслуженому відпочинку.
       
        Сердечно бажаємо всім Вам і Вашим родинам миру, світлих життєвих обріїв, добра та щастя, здоров’я та задоволення від вашої почесної праці.
       
        З повагою,
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання