Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У громади Харківщини продовжує надходити гуманітарна допомога

    У громади Харківщини продовжує надходити гуманітарна допомога
       
        Цього тижня жителям Харкова і області передали з обласного логістичного центру понад 13000 продуктових наборів.
       
        Пакунки сформовані з продуктів, які надійшли до Харківщини з Великої Британії. Більшість наборів відправили на пункти видачі “Нової пошти” та “Укрпошти” в Харкові.
       
        Крім цього, майже 200 пакунків передали в Богодухівський район. Набори сьогодні роздали вимушеним переселенцям, які мешкають у Богодухові та Забродинському старостинському окрузі.
       
        Також сьогодні жителям області передали загалом майже 72 тонни овочів. Ця допомога відправилася до Пісочинської, Роганської, Дергачівської, Золочівської, Красноградської, Нововодолазької, Південної та Малоданилівської громад.
       
        Продовжує надходити допомога і для найменших жителів Харківської області. Учора малюкам Пісочинської, Олексіївської та Біляївської громад передали підгузки. А наприкінці минулого тижня гуманітарну допомогу для дітей отримали Безлюдівська та Південна громади - сюди, крім підгузків, відправили дитячі пляшечки, сухі суміші, пюре, соки, молоко тощо.
       
        Партію продуктів отримала Печенізька громада: близько 3 тонн свинини, горох, консерви, печиво. Частину допомоги роздали жителям Печенігів, решту передають до тимчасово окупованих сіл громади.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання