Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Учителям Харківської області передали майже 600 ноутбуків від ЮНІСЕФ

    У Департаменті науки і освіти Харківської ОВА повідомили, що необхідне цифрове обладнання отримають учителі, чиї заклади освіти постраждали внаслідок агресії рф.
       
        «ЮНІСЕФ у тісній співпраці з Міністерством освіти і науки України передав 583 ноутбуки вчителям Харківщини. З перших днів війни Харківська область перебуває під постійним масованими ударами ворога. Пошкоджень і руйнувань зазнали більше 200 загальноосвітніх шкіл», – зазначили в Департаменті науки і освіти ХОВА.
       
        Зокрема, понад 10 тисяч вчителів вимушені були змінити місце проживання, але продовжували навчати учнів дистанційно.
       
        Сучасні ноутбуки нададуть можливість педагогам в новому навчальному році постійно підтримувати зв’язок з учнями та здійснювати освітній процес навіть онлайн.
       
        «В області триває підготовка до відновлення навчання, яке незважаючи ні на що заплановано розпочати у вересні 2022 року. Враховуючи безпосередню близькість до кордону і активні бойові дії, є вірогідність, що заклади загальної середньої освіти розпочнуть навчання у дистанційному режимі, тому освітяни Харківщини щиро вдячні за допомогу, надану ЮНІСЕФ і Міністерством освіти і науки України, яка зараз дуже доречна», – наголосили в Департаменті.
       
        Загалом ЮНІСЕФ у співпраці з Міністерством освіти і науки України передав 5050 ноутбуків вчителям, школи яких були зруйновані через війну. Окрім Харківщини, ноутбуки отримали педагоги ще 10 регіонів.
       
        Довідка. Гуманітарна допомога від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) надходить у межах підготовки до відновлення навчання у вересні 2022 року та становить приблизно 2 млн дол. Підтримка ЮНІСЕФ стала можливою завдяки фінансуванню від урядів Японії, Норвегії та Ірландії.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання