Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Наші Збройні Сили роблять усе можливе для оборони регіону. Олег Синєгубов

    Інформацію, яка з'являється в соцмережах про начебто відсутність у Харкові ППО, начальник Харківської ОВА назвав ворожим фейком.
       
        За його словами, якщо відслідковувати настрої таких повідомлень, можна зробити висновок, що їхнім ініціатором є російська пропаганда. Сама пропаганда не сприймалася місцевим населенням у жодному вигляді. Проте російські пропагандисти все ж таки намагаються змінювати настрої харків’ян.
       
        «Такі намагання наразі фіксуються, розганяється “зрада”, що нібито про Харківщину забули і т.д. Однак, повірте, наші Збройні Сили роблять усе можливе для оборони регіону», - говорить Олег Синєгубов.
       
        Також керівник області зазначив, що наразі продовжується робота щодо посилення оборони міста та області. Протиповітряна оборона в місті є, системи ППО виконують свою роботу.
       
        «Зараз ми займаємося посиленням оборони практично 24 години на добу. Військові роблять свою справу, роблять її якісно, а мирних жителів просимо бути обережними, не розслаблятися, не ігнорувати сигналів тривоги», - підкреслює начальник ХОВА.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання