Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Минулої ночі росіяни завдали 4 ракетні удари по Харкову

    Начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив, що ракети, випущені з Бєлгорода, вдарили у Слобідському, Новобаварському та Київському районах міста.
       
        Близько 3 ночі 2 ракети, попередньо – С-300, вдарили в заклад освіти в Слобідському районі. Пошкоджено їдальню та овочеві склади.
       
        У той же час в Новобаварському районі ракета влучила в полотно дороги поруч з адміністративною будівлею. Осколки пошкодили фасад. Приліт ще однієї ракети зафіксовано в Київському районі, без постраждалих.
       
        Також цієї ночі удари окупантів зафіксували в с. Циркуни та між Циркунами й Черкаськими Тишками в Харківському районі. Наслідки встановлюються.
       
        Протягом минулої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Харківський, Ізюмський та Лозівський райони.
       
        За даними екстреної медичної допомоги, протягом доби постраждали цивільні в Харківському, Куп‘янському та Богодухівському районах.
       
        2 поранених у Циркунах - 58-річна жінка та 62-річний чоловік, стан - середній. 62-річний чоловік отримав легкі поранення в Дергачівській громаді. У Куп’янському районі 54-річний тракторист підірвався на міні, стан середній. У Золочівській громаді чоловік 23 років отримав поранення, жінка 51 року загинула.
       
        “На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники тримають позиції та завдають удари у відповідь. Після нещодавніх невдалих спроб штурму ворог зараз намагається поповнити свої втрати у живій силі та техніці. Крім того, наші сили ППО збили над Харківською областю 2 ракети "Калібр", випущені росіянами з акваторії Каспійського моря. Підтримуємо наших захисників та продовжуємо працювати на перемогу”, - сказав Олег Синєгубов.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання