Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Фасувальна лінія харківських продовольчих наборів вдвічі збільшила свою потужність

    В Харкові вже місяць фасують продовольчі набори, які мешканці області отримують у пунктах видачі «Нової пошти» та «Укрпошти», а також в громадах.
       
        Координатор центру з формування продовольчих наборів у Харківській області Тімур Малафєєв зазначає, що наразі в фасувальному цеху працює нова лінія. Завдяки новації та організації роботи волонтерів у дві зміни, кількість наборів, які за добу збирають тут вдалося збільшити з 1,5 тис. до 3-4 тис.
       
        «Завдяки зусиллям керівництва Харківської обласної військової адміністрації ми отримали нову, сучасну, автоматизовану лінію, яка допомогла нам підвищити показники. Тепер ми впродовж доби фасуємо до 3-4 тис. наборів. Впевнений, що подальша оптимізація процесу дозволить досягти цифри у 5 тис. наборів», - говорить Тімур Малафєєв.
       
        Координатор також зауважує, що робота на новій лінії цілком безпечна, її обладнано регуляторами швидкості та кнопкою аварійної зупинки.
       
        Формують харківські набори з продуктів, які регулярно надходять до області із інших регіонів України та іноземних країн-партнерів, таких як Польща. Наразі до набору входять такі продукти: хлібці, макарони, печиво, борошно, натуральна кава, рибна консерва, цукор, крупа (ячнева, рисова, перлова), 4 м’ясні консерви (тушкована яловичина), молоко, овочева консерва, олія.
       
        Фахівець департаменту освіти і науки ХОВА Оксана Іванюта, яка працює тут на волонтерських засадах говорить, що наразі робочі зміни нараховують по 40 волонтерів. Сьогодні на розфасовці та пакуванні наборів найбільше працівників освіти.
       
        «Освітяни зараз знаходяться у відпустках, маючи вільний час, вони допомагають збирати продовольчі набори для мешканців області та міста. Це злагоджена команда, яка відпрацьовує на всі сто відсотків. Так нам потрібно було в цю зміну 40 людей, прийшло 45, дехто взяв з собою своїх рідних», - розповіла Оксана Іванюта.
       
        Наприклад, вчителька української мови та літератури з центру професійно-технічної освіти Ксенія Сергіївна зустрілася тут із своїм учнем Данилом. Вчителька та учень говорять, що вважають свою волонтерську допомогу загальним внеском у нашу перемогу над ворогом. Такої ж думки дотримується і вихователька дитсадочка Тетяна.
       
        «Можливо наша допомога – це краплина в морі, малесенький вклад, але ми відчуваємо себе по-іншому, частиною великого народу, який бореться за свободу. І хочемо, щоб наші захисники знали, що у них надійний тил», - сказала Тетяна.
       
        На майданчику біля будівлі триває відвантаження продуктових наборів. Водій «Нової пошти» Олександр готується забрати звідси й доставити в пункти видачі чергові 5 тонн. Говорить, що харків’яни чекають на ці проднабори, недавно і його родина також отримувала продукти.
       
        Обліковець центру з формування продовольчих наборів у Харківській області Олександр запевняє, що упаковані продукти вже ніхто не має право відкривати.
       
        «Якими їх відвантажили з лінії, такими вони й доїдуть до людей. Ось зошит, в якому розписуються водії, вантажники. Все контролюється, максимум, що може статися – пошкодження тари», - запевняє Олександр.
       
        Всі продуктові набори, розфасовані в Харкові, в найкоротші терміни відправляються до точок видачі продовольчої допомоги у місті та області.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання