Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Громади Харківщини отримають продуктові набори з Казахстану

    Тисячу проднаборів вдалося зібрати та доставити в область завдяки спільній роботі Харківської ОВА, Посольства України в Республіці Казахстан та Торгово-промислової палати України.
       
        Як повідомив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Михайло Харнам, гуманітарна допомога буде направлена до громад пропорційно кількості внутрішньо переміщених осіб, які там мешкають.
       
        «Це дуже якісні продуктові набори вагою 13,5 кг. Окрім продуктів тривалого зберігання - консервів, макаронів, круп, солодощів - набори містять також засоби гігієни», - зауважив Михайло Харнам.
       
        Радник начальника ХОВА Віталій Русанов зазначив, що перша гуманітарна допомога із Казахстану за сприяння Торгово-промислової палати України почала надходити буквально на другий день війни.
       
        «У продовження співпраці ТПП України разом із Харківською ОВА звернулися до посольства України у Республіці Казахстан. Гуманітарна допомога була зібрана та доставлена в Київ, звідти до Харкова», - повідомив Віталій Русанов.
       
        Керівництво Харківської обласної військової адміністрації дякує за продуктові набори Послу України в Республіці Казахстан Петру Врублевському та Першому секретарю Посольства Ігорю Чернезі. Дякуємо всьому Казахстанському народові в особі Представника Торгово-промислової палати України в Казахстані Рахімбека Абдахманова та Тетяни Джаніашвілі. Окрема подяка за доставку вантажу в Харків Міжнародному Штабу Допомоги Українцям та Торгово-промисловій палаті України.
       
        Також Михайло Харнам взяв участь у передачі позашляховика Ленд ровер «Рендж Ровер Спорт» від Міжнародного Штабу Допомоги Українцям до підрозділу Сил спеціальних операцій "Азов". Боєць на псевдо «Антіп» говорить, що військові потребують подібної техніки, яка буде виконувати бойові завдання. Зокрема, авто потрібні для розвідки та швидкої евакуації поранених.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання