Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Для освітян розробили рекомендації щодо організації безпечного навчання в різних форматах

    Довідник “Безпечне освітнє середовище: нові виміри безпеки” розробила Державна служба якості освіти.
       
        Рекомендації допоможуть керівникам закладів освіти організувати безпечне освітнє середовище в очному, дистанційному, змішаному форматах, а також більш ефективно змінювати формати залежно від безпекової ситуації.
       
        Переглянути рекомендації можна за цим посиланням.
       
        Також в управлінні Державної служби якості освіти у Харківській області повідомили, що з 18 по 22 серпня в межах співпраці з Департаментом науки і освіти і Департаментом цивільного захисту ХОВА, Головним управлінням ДСНС України області, Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Харківщини, Харківською академією неперервної освіти провели навчально-методичні семінари «Організація та здійснення заходів цивільного захисту закладами освіти в особливий період» для працівників місцевих органів управління у сфері освіти, директорів закладів дошкільної та загальної середньої освіти.
       
        Під час заходу окреслили шляхи організації та здійснення цивільного захисту закладами освіти для створення безпечних умов перебування в них вихованців, учнів і працівників (з урахуванням збройної агресії російської федерації). Крім того, актуалізували питання створення нешкідливих умов навчання та праці як складової внутрішньої системи забезпечення якості освіти.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання