Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов розповів про ситуацію в області станом на 1 вересня

    Начальник ХОВА зазначив, що цієї ночі Штаб оборони Харкова після 22 години зафіксував виліт 5 ракет із російського Бєлгорода.
       
        Частина – «самоліквідувалася» не на території України. Місця влучань інших ракет встановлюють правоохоронці. Попередньо – постраждалих немає.
       
        Окрім цього Олег Синєгубов повідомив, що за добу по області окупанти завдавали ударів по Ізюмському, Харківському, Богодухівському та Чугуївському районах.
       
        На Ізюмщині через інтенсивні обстріли постраждали приватні домоволодіння. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, у Балаклії поранення отримали 4 мирних мешканців, зокрема 13-річний хлопчик. Чоловік 50 років у Балаклії, на жаль, загинув.
       
        У Богодухівському районі внаслідок обстрілів пошкоджена одна з будівель агропідприємства.
       
        Вночі окупанти завдали ударів по Чугуївському району. У Печенігах виникла пожежа у 5-поверховому житлову будинку. Рятувальники евакуювали 10 людей. З пораненням госпіталізований 30-річний чоловік.
       
        «Близько 3 ночі росіяни знову вдарили по Печенігах. Пошкоджені приватні домоволодіння, будівля амбулаторії. Російські окупанти на Харківщині завдають постійних ударів та ведуть розвідку. Однак військові ЗСУ вже 190-й день продовжують тримати позиції на всіх напрямках. Віримо в Збройні Сили України!», – наголосив начальник Харківської ОВА.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання