Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    1 вересня - День знань

    Дорогі школярі, шановні вчителі та батьки!
       
        Щиро вітаю всіх Вас із традиційним, але особливим вересневим святом – Днем знань.
       
        Цього року Перше вересня відбувається у найскладніший для України час. Час повномасштабної війни. Уперше після Другої світової війни ми розпочинаємо навчальний рік в умовах воєнного стану. Тому, єдиний можливий варіант організації освітнього процесу у закладах освіти Богодухівщини - є онлайн навчання.
       
        Перше вересня – завжди особливий і хвилюючий момент для кожного із нас: і для першокласників, які вперше йдуть до школи, і для випускників, для яких цей навчальний рік стане останнім; для батьків, які хвилюються не менш ніж учні.
       
        У цей святковий день хочеться побажати усім учням успіхів в освітньому процесі, гарних оцінок, цікавих занять. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними.
       
        Важливим цей день є і для вчителів, які щоденно віддають свої знання, навчають та виховують. Щира вдячність Вам, дорогі педагоги, за тепло Ваших сердець та Ваш внесок у розвиток підростаючого покоління, за яким стоїть майбутнє нашої держави. Натхнення Вам, мудрості та виваженості в нелегкій справі навчання та виховання.
       
        Попри всі виклики, які постали перед нами, ми маємо зробити все можливе, і навіть, якщо здається неможливе для повноцінного функціонування системи освіти Богодухівського району. Створити максимально безпечні умови для учасників освітнього процесу, забезпечити українським дітям, незалежно від місця їх перебування, безперервний та рівний доступ до навчання. Тож, всім бажаю вдалого старту! З початком нового навчального року! Миру бути! Перемога за нами!
       
        З повагою,
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання