Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про необхідність оплати спожитих комунальних послуг

    Управління соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації повідомляє, що в умовах підготовки підприємств до опалювального періоду одним із проблемних питань є питання заборгованості споживачів за комунальні послуги.
       
        Оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали та інше.
       
        Тому оплата спожитих комунальних послуг та ненакопичення боргів перед підприємствами є дуже важливою умовою стабільного функціонування житлово-комунального сектора.
       
        Воєнний стан не звільняє громадян України від сплати за комунальні послуги.
       
        Особливо важливе значення має стан розрахунків за спожиті послуги споживачами, що отримують монетизовані пільги та субсидії, так як житлова субсидія не призначається (у тому числі на наступний період), якщо структурним підрозділом з питань соціального захисту населення отримано інформацію про наявність простроченої понад три місяці (на дату надання такої інформації) заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком, строк позовної давності якої не минув і загальна сума якої перевищує 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на день звернення за призначенням житлової субсидії.
       
        Також надання раніше призначеної житлової субсидії припиняється за поданням організацій-надавачів житлово-комунальних послуг у разі, коли громадянин не виконує зобов’язання за укладеним договором про реструктуризацію заборгованості з оплати.
       
        Оплату за спожиті житлово-комунальні послуги можна здійснювати за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи : «Ощад24», «Приват24» та ін.).
       
        Управління соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністраціїї
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання