Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Мешканців Харківської області закликають своєчасно сплачувати за газопостачання

    Як зазначають у Департаменті ЖКГ та ПЕК Харківської ОВА, попри війну комунальники продовжують працювати.
       
        Газовики усувають наслідки бомбардувань Харківської області щодня. Тож для забезпечення безперебійної роботи підприємств критичної та соціальної інфраструктури в умовах режиму воєнного стану вкрай важлива допомога всіх громадян, а саме: своєчасна сплата за комунальні послуги.
       
        «Силами аварійних бригад АТ «Харківгаз», АТ «Харківміськгаз» цілодобово ведеться відновлення мереж та обладнання, що страждають унаслідок системних ворожих обстрілів. Багато з об’єктів, які були відновлені, повторно піддаються пошкодженням», – наголосили в Департаменті.
       
        Так, наразі унаслідок ведення бойових дій зазнали пошкоджень 387 об’єктів систем газопостачання та 1 303,2 км газорозподільних мереж. Станом на сьогодні вже відновлено 69 об’єктів.
       
        «Оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали та засоби для знезараження та очистки питної води», – прокоментували в Департаменті житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ХОВА.
       
        Нагадуємо, що оплатити послуги можна не лише у відділеннях пошти, а й за допомогою онлайн-сервісів: через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи («Ощад 24», «Приват 24», «МоноБанк» та інше).
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання