Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Мінмолодьспорту розпочинає збір коштів на відновлення молодіжної інфраструктури

    Кабмін ухвалив рішення щодо розширення можливостей спеціального рахунку у Національному банку України для пожертвувань у межах ініціативи фонду відновлення UNITED24, відкритого Мінмолодьспортом.
       
        Відтепер можна перераховувати кошти на відбудову не лише спортивної, але й молодіжної інфраструктури, що була пошкоджена ворожими ракетами.
       
        Зокрема, зібрані кошти будуть спрямовані на відновлення молодіжних центрів: поточні та капітальні ремонти будівель, реконструкції, технічне забезпечення, придбання обладнання та інвентарю.
       
        Внаслідок військової агресії рф повністю або частково зруйновано вже 35 об`єктів молодіжної інфраструктури, сума завданих збитків сягає близько 100 млн грн. Ще 60 молодіжних об’єктів знаходяться на тимчасово окупованих територіях, тож в Мінмолодьспорту наразі немає інформації про їхній стан.
       
        Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заснував фандрейзингову платформу UNITED24 для збільшення благодійних пожертв на підтримку України у світі, зокрема й шляхом об'єднання зусиль міжнародних партнерів, донорів і благодійників. Платформа працює за трьома напрямами: оборона та розмінування, медична допомога, відбудова України.
       
        Реквізити розміщені на сайті Мінмолодьспорту.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання