Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Житловий фонд області на 89% готовий до опалювального сезону - Олег Синєгубов

    Начальник ХОВА повідомив, що роботи з підготовки Харківщини до зими йдуть за планом.
       
        “Наразі житловий фонд області готовий до опалювального сезону на 89%, теплове господарство - на 80,3%, об'єкти соціальної сфери - на 64%, водопровідно-каналізаційне господарство - на 81,9 %. Тривають відновлювальні роботи на об'єктах, що постраждали внаслідок бойових дій”, - розповів Олег Синєгубов.
       
        Зокрема, господарства Богодухівського району мають готовність 87,2%, Красноградського - 80%. Стан готовності до опалювального сезону в Харківському районі на сьогодні складає 79,9%, у Лозівському - 74,8%.
       
        На деокупованих територіях області ситуація з підготовкою до зими складніша. У Куп’янському, Ізюмському районах та частині Чугуївського району триває розмінування, вивчається пошкодження критичної інфраструктури.
       
        "У деокупованих населених пунктах області, де поки що відсутнє електропостачання, створюють резервний запас обладнання та палива для альтернативних джерел енергії. Також виготовляють та закупають засоби індивідуального обігріву для жителів громад. Робимо все можливе, щоб мешканці усіх районів Харківщини мали взимку тепло”, - зазначив начальник Харківської ОВА.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання