Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов розповів про ситуацію в області станом на 22 вересня

    Начальник ХОВА повідомив, що вчора близько 21:30 окупанти з РСЗВ обстріляли Київський район Харкова, зруйновано 7 гаражів на території гаражного кооперативу. Сталася пожежа. Ніхто не постраждав.
       
        “На території області від ворожих обстрілів страждали Чугуївський, Ізюмський, Куп'янський та Харківський райони. Пошкоджені житлові будинки, господарські споруди. В Чугуївському районі внаслідок ракетного удару пошкоджено верхній шлюз Печенізької дамби. Ситуація на об'єкті під контролем, загрози прориву дамби немає”, - зазначив Олег Синєгубов.
       
        За даними Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі поранені 5 людей, в тому числі 13-річний хлопчик. Його стан медики оцінюють як важкий. В Харківському районі - 1 поранений.
       
        “Неподалік с. Гракове Чугуївського району під час проведення ремонтних робіт підірвалися на міні 2 співробітників "Харківобленерго" та 1 співробіник ДСНС. На жаль, 1 з них загинув, 2 госпіталізовані з пораненнями. Вкотре закликаю усіх бути максимально обережними – мінна небезпека залишається дуже високою”, - сказав начальник ОВА.
       
        На лінії зіткнення тривають бойові дії. Українські захисники знищують ворога усіма доступними їм способами.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання