Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Привітали освітян

    Творці нового покоління українців - це про наших працівників освіти, які традиційно відзначають своє професійне свято у першу неділю жовтня. Педагог – особистість неординарна, творча, обізнана, яка весь час перебуває в пошуку чогось нового, цікавішого, досконалішого. Немає, мабуть, на землі людини яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Адже саме він засіває невинні дитячі душі зерном мудрості, доброти, вчить жити, бо життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком.
       
        З нагоди професійного свята – Дня працівників освіти привітали освітян Богодухівського району! Щирими та гарними словами роботу працівників освіти відзначили керівники району.
       
        Спільними грамотами Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради нагороджено працівників освіти за сумлінну працю, активну життєву позицію, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, відданість справі під час воєнного стану в країні.
       
        Наші освітяни – справжні бійці. Незважаючи на всі виклики, мужньо і відповідально тримають свій фронт. Вони завжди готові допомогти. Освіта - це опора всього району в боротьбі з ворогом.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання