Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відновлення електропостачання на деокупованих територіях та в районах, де були бойові дії, залишається пріоритетною задачею – Синєгубов

    Сьогодні на нараді під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова за участю керівництва КП «Харківобленерго» обговорили стан виконання ремонтних робіт.
       
        Тривають активні роботи в Ізюмському напрямку. Як зазначив Олег Синєгубов, за попередніми прогнозами перші споживачі мають отримати електрику уже наступного тижня. Найближчим часом також заплановане відновлення електропостачання в м. Барвінкове, с. Калинівка.
       
        У Куп'янську, за попередніми оцінками вибухотехніків, до кінця наступного тижня триватиме розмінування, після чого фахівці зможуть приступити до відновлення живлення. На територіях Харківського району, де були активні бойові дії, проводять відновлення електроопор, зокрема до селища Козача Лопань.
       
        «За всіма напрямками працюємо одночасно та паралельно із процесами розмінування. Робимо усе, щоб мешканці Харківщини якнайшвидше були з електрикою», – сказав Олег Синєгубов.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання