Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Протидія торгівлі людьми

    Через війну Росії проти України зростають ризики торгівлі людьми.
       
        Щороку тисячі громадян України потерпають від торгівлі людьми. Цей вид злочину за кримінальними прибутками займає третє місце у світі після нелегальної торгівлі зброєю та наркотиками. Щорічний дохід злочинців від торгівлі людьми у всьому світі складає близько 150 мільярдів доларів. Для злочинців — це величезні гроші, для людей - страждання, зруйновані сім'ї, втрачене здоров’я і навіть життя...
       
        Жінки та діти, які змушені покинути Україну через військову агресію Росії та прямують до сусідніх країн, стикаються з ризиками торгівлі людьми. Водночас чоловіки, що залишаються всередині країни, також можуть стати здобиччю торговців людьми, застерігає Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції.
       
        За підтримки Координатора ОБСЄ з питань боротьби з торгівлею людьми, в контексті попередження ризиків сексуальної та трудової експлуатації українських жінок та дітей з числа біженців у європейських країнах «Будьте в безпеці» https://www.helpforukrainians.info/ukrainian/, яка містить інформацію про ризики торгівлі людьми та ресурси для уникнення таких ризиків, включаючи інформацію та номери гарячих ліній та контакти агенцій, що допомагають постраждалим.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання