Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулись заходи з нагоди Дня Збройних Сил України

    6 грудня відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Збройних Сил України.
       
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ разом з першою заступницею Зоєю КИСЬ та головою районної ради Юрієм ЯЦИНОЮ привітали присутніх з державним святом, висловили їм слова глибокої вдячності і поваги.
       
        Кращих працівників військової галузі нагородили Почесними грамотами Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради за сумлінне виконання службових обов’язків у період широкомасштабної воєнної агресії російської федерації проти України, високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість, відданість справі, невпинне бажання працювати на благо нашої країни та з нагоди Дня Збройних Сил України.
       
        Вихованці зразкового гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Дивосвіт» Богодухівського міського будинку культури разом з керівницею гуртка Любов’ю ПОДОЛИННОЮ подарували захисникам власноруч виготовлені обереги.
       
        Також скорботною хвилиною мовчання учасники зібрання пом’янули всіх, хто поклав своє життя заради вільної та незалежної України.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання