Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    День влади у забродівській громаді

    Черговий «День влади у громаді» пройшов минулого тижня у Забродівській сільській раді.

    Охочими до спілкування з головою районної державної адміністрації були всі, хто цього дня був готовий до діалогу з владою: і представники виконавчого комітету сільської ради, його депутатського корпусу, малого і середнього бізнесу, громадськості, й беззаперечно - пересічні громадяни.

    Сільський голова В.Л.Надолинний інформував про те, що зроблено було минулого року і про плани на рік поточний. Зокрема, Володимир Леонідович повідомив, що минулого року на ремонт приміщення Лозівського клубу було витрачено 5,1 тис. грн. з сільського бюджету. Крім того, було придбано музичну апаратуру для проведення дозвілля молоді.

    Уже цього року сільська рада виграла у конкурсі міні-проектів «Наш клуб». Завдяки цьому планується замінити 10 вікон і двоє дверей на енергозберігаючі. Сільська рада теж не лишилася осторонь, виділяє на ремонт клубу 19,2 тис. грн. Тож культурне дозвілля сільчан тепер буде поставлене ще на вищий щабель.

    Голова повідомив також, що у селі Лозова було відремонтовано братську могилу, побудовано автобусну зупинку, на вулиці Садовій встановлено дитячий майданчик.

    Дуже важливо, що наразі активно йдуть роботи з освітлення населених пунктів. Так, у 2012 році з цією метою з бюджету було виділено 36,1 тис. грн. У 2013 році планується виділити з сільського бюджету 88,7 тис. грн. на продовження робіт з освітлення села Лозова.

    Дбає сільська рада і про благоустрій. Адже, за словами сільського голови, на сьогодні придбано 4 контейнери для збору ТПВ (тверді побутові відходи -прим. авт.). Цьогоріч на благоустрій населених пунктів заплановано 18,8 тис. грн.

    Навіть дороги вдається ремонтувати, настільки вистачає можливостей. Зокрема, проведено поточний ремонт дороги по вулиці Набережна у с. Лозова. А за рахунок добровільних внесків населення та ТОВ «Трайгон Фармінг Харків» було проведено ремонт грунтової дороги (14,5 км). Наразі заключено угоду на поточний ремонт доріг сільської ради на суму 35 тис. грн. У цьому році буде також проведено ремонт дороги по вулиці Молодіжна на суму 7,5 тис. грн.

    Голова Богодухівської районної державної адміністрації В.М.Бєлий поспілкувався з громадою на різні теми: освіта, медицина, соціально-економічний розвиток Богодухівщини...Так, за рік зроблено чимало, але ще більше - у планах на майбутнє. «Тільки спільними зусиллями - районна, місцева влада і громада - ми можемо рухатися вперед, - підкреслив керманич району. - Виїзди у громади вже стали традиційними, і така форма роботи буде продовжуватися і надалі. Люди мають відчувати, що є влада, до якої можна звернутися з будь-яким питанням. Звичайно, не все в наших силах, але, принаймні, почути проблему і намагатися її розв’язати - це наш прямий обов’язок».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання