Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині оновили понад 100 автомобілів екстреної допомоги – Олег Синєгубов

    Розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов під час пресконференції за результатами року на посаді, яка відбулася 27 грудня.
       
        «Якщо говорити про руйнації, то маємо шалені цифри – 269 закладів медицини знищено. Уже на сьогодні ведемо перемовини з Офісом Президента та Офісом першої леді щодо відбудови, зокрема, Ізюмської, Куп'янської, Чугуївської лікарень та інших основних опорних закладів. Особливо на деокупованих територіях ми маємо відновити високоякісне надання медичних послуг», – сказав очільник області.
       
        Він додав, що під час повномасштабного вторгнення рф першочерговими завданнями було здійснення релокації медичних установ, а також забезпечення закладів медикаментами та обладнанням. Окрім цього, необхідно було гарантувати медикам виплату заробітної плати.
       
        Паралельно з тим постійного оновлення потребував автопарк «швидких». Транспорт «екстренки» чи не щодня знищували окупанти, зокрема від обстрілів постраждало 66 авто. Наразі за сприяння Олени Зеленської вже оновили 111 автомобілів, 12 типу С (реанімобілі).
       
        Довідково
       
        За 9 місяців 2022 року на Харківщині стаціонарну допомогу отримали 202 898 людей, до лікарів було здійснено понад 6 млн амбулаторних відвідувань, зокрема – дітей 1 367 870. «Швидка» здійснила 306 629 виїздів.

       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання